Wij zijn Matthijs Klerx en Dirk Diepenhorst. Veelzijdig, klantgericht en creatief. Met jarenlange ervaring in interieurs en glas in lood. We werken met veel enthousiasme aan de meest uiteenlopende projecten. Want dat is niet alleen ons vak, dat is wat we het liefste doen.

Matthijs werkte na zijn opleiding decoratieve technieken bijna tien jaar bij een glasatelier waar hij veel ervaring opdeed met (monumentaal) glasinlood. In 2003 begon hij voor zichzelf en combineerde zijn beide passies; glas in lood en het werken met hout.

Dirk volgde een opleiding Hout, meubel en interieurafwerking en won in 2008 de vakprijs regio zuid. Daarna is hij een aantal jaren werkzaam geweest als projectleider en technisch tekenaar in de interieurbouw.

In 2009 zijn ze beide benaderd voor een grotere interieuropdracht. Tijdens de uitvoering zijn ze er achter gekomen dat hun visie, passie en werkwijze overeenkwamen en hebben vanaf toen met veel plezier verschillende opdrachten uitgevoerd.

In 2013 hebben ze de stap gezet en zijn ‘Klerx & Diepenhorst maatwerk interieurs & glas in lood’ begonnen.

 

WERKWIJZE

We vinden het belangrijk om een goed beeld te hebben van de ideeën van de klant. In een persoonlijk gesprek bekijken we samen hoe we tot een zo mooi mogelijk resultaat kunnen komen. We zijn duidelijk en eerlijk, ook over de kosten. We stellen een plan van aanpak op en maken een ontwerp. Eenmaal aan de slag blijven we contact houden. Zo zetten we steeds een uniek product neer.

In onze bedrijfsruimte hebben we een eigen glasatelier dat optimaal is ingericht voor het produceren van glasinlood en brandschilderwerk. Ook is er een werkplaats waar we alle nodige apparatuur hebben voor het eigenhandig produceren van maatwerk meubels en interieurs.